Affärsdriven Ekonomichef till Martinsson Elektronik

Vi söker en affärsdriven och operativ Ekonomichef som vill ha en aktiv roll i bolagets utveckling! Är du trygg i dina redovisningskunskaper samtidigt som du har stort intresse för affären och ett intresse för HR frågor? Då kan det vara dig vi söker!

Ekonomichef • Stockholm

Om rollen

I rollen som Ekonomichef kommer du att vara en viktig person i Martinsson Elektroniks fortsatta tillväxtresa och det är därför viktigt att du förutom din gedigna kunskap inom redovisning och rapportering har ett analytiskt/affärsmässigt tänk och engagemang och ett intresse av HR frågor. Rollen är bred och du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Ekonomiavdelningen består av dig och en redovisningsekonom som arbetar med den löpande redovisningen fram till bokslut samt löneadministrationen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Löpande arbete med redovisning
  • Kvalitetssäkra och upprätta månads- och årsbokslut
  • Finansiell rapportering
  • Upprätta årsredovisning och skattedeklarationer
  • Utföra analyser och utveckla controllerfunktionen
  • Upprätta och kvalitetssäkra budget och prognos
  • Övergripande HR-ansvar
  • Leda och utveckla ekonomiavdelningen och rutiner och processer

Du kommer även att ingå i ledningsgruppen och stötta VD med din kompetens. Martinsson Elektronik har sitt kontor i Hägersten.

Din Profil

Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet av svenska redovisningsregler och har arbetat med kvalificerad redovisning i minst 5 år. Du har även erfarenhet av controlleruppgifter såsom budget, prognos och ad-hoc analyser och du har ett systemintresse. Det är meriterande om du har erfarenhet från producerande bolag, varit ansvarig för HR-frågor eller/och har varit i en ledande position tidigare. I grunden har du en akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig utbildning och du är flytande på svenska och engelska.

Som person är du självgående och prestigelös. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Du ser möjligheterna och drivs av att kunna förbättra och påverka. Du har en stark kommunikativ förmåga och en god social förmåga.

Vårt erbjudande till dig

Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka och lägga förutsättningarna för fortsatt stabil tillväxt i ett trivsamt, framgångsrikt bolag med låg personalomsättning och trevliga medarbetare.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Martinsson Elektronik med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se Tel +46760132800 eller

Helene Werme, helene.werme@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till alla artiklar

Coverlens Ny Da1