Uppkopplade produkter

Bekväm tillgång till sina favoritprodukter är en självklarhet i dag. Vi hjälper våra kunder att komma online med allt från specialanpassade sensorprodukter till moderna användarpaneler. Vi löser integrationspusslet mot mobiltelefoner, webben och andra enheter (M2M).

Flexibilitet

Tillgänglighet ställer höga krav på kompatibilitet. Användare vill nå era tjänster via sina mobiler eller genom att surfa in från en dator. För att nå ut till så många som möjligt ser vi till att våra lösningar fungerar till alla moderna plattformar. Vi utvecklar appar till Android, IOS och webben.

Helhetsåtagande

Vi erbjuder support och implementation mot ett brett spektrum av molntjänster. Vi hjälper till med att exponera och bearbeta relevant data online samt skapa kopplingar till andra maskiner som behöver tillgång till systemet. Genom att följa moderna standarder och protokoll ser vi till att hålla alla möjligheter öppna och vi har erfarenhet av många M2M protokoll (MQTT, REST osv).

Erfarenhet

Vår expertis inom standardiserade verktyg och system hjälper oss att fokusera på produkten oavsett om det gäller kostnadseffektiva modul lösningar för sensorprojekt eller kompletta Linuxsystem. I kombination med våra beprövade hårdvaruplattformar gör detta att vi kan utvärdera idéer och koncept snabbt utan stora initiala investeringar.

Sensorer

Vi har lång erfarenhet av distribution och integration av sensorer till alla tänkbara applikationer. Vi hjälper er hitta rätt sensor till ert IOT projekt!